Cornuri cu sunca si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2014 | 8458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 150 de lapte
  • 3 oua
  • 6 lg de ulei
  • 1 lg zahar
  • 1 pl drojdie uscata
  • un praf de sare
  • sunca
  • cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu sunca si cascaval Delaco:

Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.

Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de sunca si cascaval , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu sunca si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume